zondag 27 februari 2011

Tulpenlampjes

De afgelopen week ook weer even aan de 'vilt' geweest. Ik heb voor mezelf besloten om eerst de 'bijna-af' projecten weer op te pakken.
Zo ook de tulpenlampjes van atelier Lindelicht. Ik was hier vorig jaar al aan begonnen, maar ze waren toen net niet klaar en vandaar weer opgeborgen. Nu heb ik ze afgerond en direct maar opgehangen. De tulpen zijn immers al een tijdje weer volop verkrijgbaar ;-))
Het resultaat is bijna sprookjesachtig in het donker, omdat de tulpen uit meerdere lagen bestaan, krijg je verschil in lichtintensiteit. Erg mooi vind ik zelf!
Fijne zondag allemaal, hartegroet Carla.

zaterdag 26 februari 2011

Hier ben ik weer....


Het is alweer een tijdje geleden, maar hier ben ik weer! De tentamenperiode is achter de rug.
Ik heb alles gehaald wat ik moest halen en mag vanaf april verder met het tweede theorieblok!
Vervolgens samen met de kinderen een weekje genoten van de voorjaarsvakantie, en als toetje zijn we gisteren naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest. Wat was het heerlijk zo'n dag....maar oooooh wat druk en wat een mensen! Mijn aanwinsten van gisteren staan op de foto. En het mooie bloemetje waar ik heel blij mee ben, die was voor de reis! Ik hoop komende periode weer al jullie blogjes te bezoeken om te zien wat er allemaal geknutseld is ;-)))
Fijn weekend allemaal.
Hartegroet Carla.

vrijdag 4 februari 2011

Winter, herfst of lente?

Omdat het op de kalender nog gewoon winter is, plaats ik toch maar een foto van mijn ijspegelkabouter van atelier Amaranth. Het weer doet nu echter bijna herfst vermoeden....terwijl we het voorjaar aan het naderen zijn. Ik wil jullie even laten weten dat ik de komende twee weken weinig in blogland te vinden zal zijn, aangezien de tentamenperiode voor de deur staat en er dus even andere prioriteiten zijn.
Fijn weekend allemaal, tot snel!
Hartegroet, Carla.