zondag 19 september 2010

Quilt met pompoen en poes

Mama heeft me verrast met deze mooie herfst-/halloweenquilt. En hoewel zij door haar rheumatoïde arthritis behoorlijk beperkt is, is quilten haar lust en haar leven. Hij hangt reeds te pronken in de hal! Ben er superblij mee.
Hartegroet, Carla.

5 opmerkingen:

 1. Oh weer zo'n schitterende quilt, en heel knap dat ze dit allemaal kan en doet, we hebben er veel bewondering voor. liefs tante Elly.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooo Carla ik loop verschrikkelijk achter, sorrie! Maar wat een bijzondere mooie quilt heeft je mam gemaakt! Ik vind de kleuren werkelijk prachtig! En zo knap dat ze haar hobby blijft uitoefenen ondanks de "nodige" pijn. Je kabouter is om te "jatten" zo prachtig! En die lamp past daar zeker goed bij! Mooi hé die spullen van de Noest! En die egel vind ik ook te schattig voor woorden. Ik heb net bij Ellen van weblog "de doos van Pandora" ook een egelpatroon bestelt. Ben gek op die beestjes. Als ie klaar is laat ik em even zien. Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw , ik kan me voorstellen dat je er super trots op bent, hij is Prachtig. Fijne week groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze hoort eigenlijk bij mij in de hal geloof ik. Heb ik gelijk iets tegen het holle geluid ook. Dit is een topper, ben er jaloers op.
  Kus Mar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooooh geweldig!! mooie kleuren, mooi patroon! Wat fantastisch dat je moeder dit weer voor elkaar heeft gekregen! groot compliment!!

  liefs, Gera

  BeantwoordenVerwijderen