zaterdag 19 maart 2011

Lentemarkt bij Klavertje Vier

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de lieve reacties op mijn vorig blogje!! Sabiene maakt het goed nu, hoewel ze op dag 4 na de operatie nog wel een behoorlijke nabloeding heeft gehad.
Gisteren ging ze weer naar school. En ook nu is het weer één en al activiteit met haar gelukkig! Vandaag ben ik samen met beide kinderen en mijn ouders naar de lentemarkt van Klavertje Vier in Kolham geweest. Wat een heerlijke dag, mede ook door het lentezonnetje!
We hebben hier met zijn allen een drietal mini-workshops gevolgd. Bij Dymphna hebben we een gele lentebloem gemaakt van vilt. Ook het geprikte schaapje is door haar bedacht.
Bij Marianne hebben we deze leuke vlinder gemaakt!
Kortom ;-))) de lentetafel kan thuis worden neergezet.
We hebben ons ontzettend vermaakt en flink de voorraad aangevuld bij Liesbet in de winkel, Ingrid was hier om te helpen. Ook vandaag in aanraking gekomen met iets nieuws op viltgebied en gekocht ;-))....maar hierover later meer ;-)))
En in het heerlijke lentezonnetje wilden onze aanwinsten nog wel even poseren.
Bovenstaande foto is het resultaat van mijn ouders, mama heeft de bloem en de paarse vlinder gemaakt en papa heeft het schaapje geprikt!
Fijn weekend allemaal, hartegroet Carla.

11 opmerkingen:

 1. Oei dat ziet er fantastische uit zeg. Wat leuk dat er bij Liesbeth weer zoveel te doen was. Ik ben erg benieuwd naar je vervolg over 'het nieuws'. Geniet van al het goeds, de zon de hobby de fam! Kusje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Carla,

  Dat klinkt en ziet eruit als een zeer geslaagde dag! Wat mooi allemaal!! Geweldig!! Leuk om de resultaten van iedereen te zien!!
  En natuurlijk ben ik helemaaaaaaaaaal niet nieuwsgierigs wat naar het nieuws :-))

  Liefs, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 3. p.s. en het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het met Sabiene weer goed gaat!!

  Liefs, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee toch... helemaal vergeten... Daar had ik natuurlijk weer heen gewild!!! Balen... Wat hebben jullie leuke dingen gemaakt!!!

  Liefs Angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wat leuk je workshops!!
  Gelukkig gaat het met je dochter weer de goede kant op!! Dat schaap is echt het einde, wat een leukerd met het krullenvachtje.
  Ik denk dat ik ook maar eens nodig aan de "prik" moet ;-)!
  Fijne lentedag!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was inderdaad erg leuk in Kolham. Volgens mij hebben we een hele tijd met elkaar staan praten. Grappig. Het schaap vind ik echt geweldig en zo lekker groot.
  Fijn dat het met je dochter weer goed gaat.
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Carla,

  jullie resultaten zijn prachtig!! Het zijn allemaal scheetjes! Het schaapje is echt een erg lief dotje zo, met mooie krullen.

  Liefs Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jullie hebben aardig wat geknutseld.

  Fijn dat het goed gaat met je dochter.

  Fijne week Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je vader ook meegedaan heeft. Dat zou ik ook wel eens met mijn vader willen doen.
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat het met sabine weer goed gaat. En wat gezellig om met z'n allen naar een open dag te gaan, wat een leuke resultaten.
  Geniet maar lekker van alles.
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vreselijk dat ik dit vergeten ben, ik had heel graag met angelina hier naar toe willen komen, nu ik zie wat voor moois jullie hebben gemaakt ben ik helemaal flauw.. haha.. Volgende keer ga ik het niet vergeten, misschien moet je even een reminder sturen op mijn blog!.. ;)

  ziet er echt prachtig uit allemaal!
  Groetjes, Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen