zaterdag 15 oktober 2011

Creafamiliedag Tilda

Het is alweer even geleden dat ik mijn laatste blogje plaatste, maar hier is ie dan toch.
De update van de creafamiliedag die inmiddels alweer twee weken achter ons ligt. Ik had even gewacht met het berichtje om jullie het resultaat te kunnen laten zien, maar dat is me tot op heden nog niet gelukt dus vandaar toch maar eerst het berichtje ;-)
De dag begon fantastisch met een zonnetje, mistbanken en nevel over de velden. Geweldig om te zien, ook hoe snel dit fenomeen weer kan verdwijnen. Op een parkeerplaats op elkaar gewacht om tesamen naar het midden des lands af te reizen.
Voor...................het maken van Tilda poppen!! Leuk! We hebben er zin in!!
Allereerst het ontvangst met koffie en wat lekkers, heerlijk zo na zo'n lange reis ;-)
Daarna de verloting met van de hartenswap waarbij het thema deze keer 'kerst' was. Prachtige creaties kwamen weer voorbij, zie foto.
De Tilda poppen stonden in allerlei leuke hoekjes in huis opgesteld. Veel keuze en variaties. Heel leuk gedaan! Onze keuze was echter bij het bekend worden van dit thema gevallen op de 'kerstnissers' en hier waren de nodige voorbereidingen al voor getroffen. De kleding was klaar nu de poppen nog.


En dan.............flink aan de slag, de naaimachines snorren voor wonder en geweld ;-))
Tussen de middag een lunch in de tuin bij 25+ graden celcius. En dat op 1 oktober...hoe luxe wil je het hebben. Heerlijk toch...en het smaakte fantastisch! De aardbeitjes stonden in de tuin nog volop in bloei en gaven nog steeds vruchten....

Als verrassing hadden Margreet, haar vriend en Elly voor ons allen de ijzers voor de schaatsjes gemaakt zodat we deze thuis kunnen maken. Ontzettend leuk, met de winter in het vooruitzicht zal dit vast gaan lukken ;-)
Het resultaat van een gezellige dag hard werken, dit is de kerstnisser van mama die even poseert voor ons. Helaas kan ik jullie op dit moment nog niet meer resultaten laten zien....maar ik hoop dat dit snel zal gaan volgen!

Fijne zonnige zondag allen, hartegroet Carla.

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk joh, dat moet een superdag geweest zijn!
  Groetjes Severine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Dat doet uitkijken naar de volgende creadag!
  Succes met het afmaken van de nissers!

  liefs, Gera

  BeantwoordenVerwijderen