dinsdag 10 augustus 2010

Krans met knipoog naar het najaar


Ook tijdens de vakantie moet ik toch af en toe de handjes laten wapperen.....
Mogelijk hebben jullie deze krans al bij Gera op haar blog zien staan? Hij heeft maar kort op mijn groene deur gehangen namelijk ;-))) en is toen verhuist. Dergelijke kransen vind ik heerlijk om te maken. De nazomer en de herfst brengen weer zoveel mooie bloemen en bruikbare producten met zich mee. Smullen met hoofdletters voor mij!!! Wat zit er zoal op deze krans: de basis, een strokans heb ik omwikkelt met groot hoefblad. Hier groepgewijs op gerangschikt met eikenblad, vlierbessen, rozenbottels, paarse distels, sedum. En niet te vergeten de hortensia's die de prachtigste kleuren krijgen momenteel.
Hartegroet, Carla.

9 opmerkingen:

 1. Ik heb hem inderdaad bij Gera gezien, wat een prachtige krans!! Maak je er nog 2 voor jezelf?

  Groetjes Maris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij in werkelijk zo mooi om te zien, ik had hem al bij Gera gezien maar nu weet ik hoe je hem hebt gemaakt! Erg mooi!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie krans!!! geweldig die hortensia's... liefs angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeerlijk hé kransen maken. Vanavond ga ik op pad om te kijken of er al pompoenen in de buurt te koop zijn! en Mais gappen natuurlijk Rogge heb ik al.
  Mijn hortensia heeft het vorig jaar begeven er zat een soort schimmel in en van mijn jonkies nog niet veel bloemen Jammer dus dit jaar.
  Fijne week
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie krans, ik heb gek op hortensia kransen.
  Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh prachtig, hoeveel heb je er gemaakt?????????liefs tante Elly.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoooo leuk Carla ik mag ook zo graag iets met bloemen en planten en dat soort dingen doen! Je hebt er iets heel moois van gemaakt! Prachtig de verhoudingen. Heb jij een opleiding hier voor gevolgt? Ik vind 'em echt heel erg mooi! Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O, wauw, hij is prachtig! Ik heb ook hortensia's in de tuin, prachtig vind ik ze. Ook in de winter, als ze helemaal verdord zijn. Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En ik ben de gelukkige!!
  Hij is super, supermooi!!!
  Nogmaals dankjewel!!

  liefs, Gera

  BeantwoordenVerwijderen