zaterdag 14 augustus 2010

Pompoenpret

De vakantie is weer voorbij. We hebben ons heel erg vermaakt met alle uitstapjes. Zeer gevarieerd en erg leuk voor jong en oud. Ook heb ik pompoenpret van atelier Tintangel nog in de vakantie gemaakt.
Het echte sierfruit staat hier weer volop te koop in kraampjes aan de wegkant, dus direct maar wat pompoenen en kalebassen ingeslagen. Erg handig voor de foto nu ;-))))
Fijn weekend allemaal, hartegroet, Carla.

9 opmerkingen:

 1. Je pompoen is enig geworden en die muisjes ... super! Dat er alweer zoveel pompoenen zijn, ik heb ze hier nog niet gezien, ik ga het eens even in de gaten houden. Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige pompoen!!

  Ik heh vorig jaar ook gemaakt en daarna is hij na een vriendin gegaan, wil hem dit jaar nog een keer maken want hij is zo leuk om neer te zetten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt nog hard gewerkt zeg tussen de bedrijven door. Dit is een hele mooie pompoenpret geworden. Ik moet gauw alles op orde hebben dan kan ik ook aan de gang.
  Liefs Mar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie pompoen in pracht kleurtjes.
  Jammer he dat de vakantie zo snel gaat.
  Ik vind de krans van hier onder ook prachtig.
  Groetjes en nog een fijne zondag Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Carla,
  Leuk dat je volger bent geworden en zoals je ziet heb ik je uitnodiging aangenomen om ook op jouw blog een kijkje te nemen. Wat een gezellig blog, ik zal zeker volger worden.
  Groetjes en tot....
  Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook hier zit de vakantie er weer op en gaan de kinderen morgen weer naar school.
  Erg mooi gemaakt je pompoenpret!
  Ik heb hier nog geen pompoenen gezien maar dat vast niet lang meer duren!
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige pompoenpret,erg mooi,groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hai Carla, dank je voor je reactie op mijn 'Breikabouter'. Ik heb dit patroontje van Saskia via de mail gekregen, weet niet of ze het ook verkoopt, maar ik wil best eens voor je vragen, hoor. Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Carla, de pompoen is prachtig geworden! Het staat zo leuk tussen de andere turkse mutsen. Ik ben echt gek op het maken van muizen en konijntjes en beertjes. Ik geloof dat ik deze ook ga maken want nu ik hem zo bij jou zie is ie zoooo leuk en "muisig" geworden hi,hi. Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen