zondag 30 mei 2010

Hoesjes voor mobiele telefoon

In een voorgaande blog 'tipje van de sluier' liet ik jullie een klein stukje zien van hetgeen wat mama en ik als gadget hebben gemaakt om tijdens de creafamiliedag kado te geven. Gisteren was het dan zover, de onthulling van het tipje van de sluier. Het zijn namelijk hoesjes voor de mobiele telefoon.
Het thema van de creafamiliedag was 'aardbeien' en wij vonden het erg leuk om ook met de gadgets op dit thema aan te sluiten. Als basis hebben we het aardbeitasje van Anemoontje gebruikt. Deze is natuurlijk behoorlijk aangepast om hem als mobielhoesje geschikt te maken. Ook de muisjes hebben we weggelaten. De buitenzijde is van rood/wit gestipte nickey velours en de binnenzijde van zachtgeel etalageflanel. De blaadjes en het bloemetje zijn van wolvilt met gele glaskraaltjes.
Over een praktische sluiting hebben we nog even zitten dubben. Uiteindelijk gekozen voor een koordje met hieraan het bloesembloemetje die gefixeerd wordt met een klein plastic drukknoopje. Hierdoor ook gemakkelijk in het gebruik, bovendien valt het mobieltje er nu niet uit....
Fijne week allen, hartegroet Carla.

8 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er super leuk uit.
  En ook nog erg leuk in gebruik.
  Lekker zomers. Goed bedacht hoor.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het helemaal met Brigitte eens. Leuk, leuk, leuk!!
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sluit me helemaal bij de anderen aan, erg leuk en zonnig, nu maar hopen dat de mobiel vaak afgaat. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Carla,

  Nogmaals dankjewel voor het fan'tas'tische 'tasje'voor de mobiele telefoon! èn voor de geweldige dag! Alles helemaal top! Je kon er niet omheen dat het thema 'aardbeien'was :-))

  liefs, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was geweldig leuk en gezellig! Bedankt voor alle goeds lieverds....
  Mar

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Carla,

  jij en ma ook bedankt voor m'n aardbeien-mobielhoesje!! Het is al goed in gebruik!

  Groetjes Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend leuk idee en wat een prachtig hoesje is het geworden! Misschien moet je er een patroon van maken? ;-) Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen